projekmastikus,

PROJEK MASTIKUS kembali lagi

9:15 AM Aina Mastura 0 Comments

Image result for girl jumping

Assalamualaikum

uhuk ahak uhuk...(kekonon batuk)
mak ai berhabuk gak BLOG NI. lama sangat tak update.
well, memandangkan kesibukkan yang melanda (budget2 artis), baru ada masa dan ada mood nak update balik blog. memandangkan suami i all pun kembali aktif, perasaan tercabar itu melanda diri.
hahahaha

okie, sekarang ni projek mastikus diteruskan dengan pertubuhan kumpulan yang digelar FROLALALICIOUS. kumpulan ini berkonsepkan fun, funny and delicious. hidup kena positif, tak boleh stress. kita tak nak gaduh2, kita tak nak konflik2. konsep mudah, hidup kena happy.

boleh usha youtube mastikus, dan instagram mastikus untuk melihat video2 yang kami dah upload. tapi i all akan kongsikan video2 tu dekat blog ni juga.

so, enjoyyyy....

0 comments: