cabaran baju kurung : Kingsley International School Cultural Week (hari ke 5 :FINAL DAY!)

12:17 PM Aina Mastura 0 Comments


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
YEAYYY TODAY IS THE DAY!
FINAL DAY
lepas ni boleh pakai baju sehari hari harian ku...hahaha
hari ini consider baju culture jugaklah. kebaya TEJA dari Jahara Couture
First time pakai baju gini, tak pernah dibuatnya, saja nak try. nampak kawan update gambar baju ni, terus berkenan. lagi best, kawan office belanja. hahah..mmg terus kautlah baju nikan.


Pertama kali pakai, terus jatuh cinta. rasa macam nak borong banyak2
tapi yelah kan, aku ni jenis ganas sangat. xkan pakai baju ni selalunya.
lainlah ada dinner or jamuan kenduri kendara, bolehlah pakaikan.
saji skit dengan gambar posing terlebih sudah ni. haha


saya dengan putri, staff baru yang ganti ain. rindu ain...welcome putri!


dengan suzie...lama dah kita kerja kat sini kan suzie. sampai 4 kali dah kita celebrate deepavali sama2.


headband dari fiffynatasyacollection. tenkiu ain sebab introduce. sangat best! RM25


dengan kawan2 office...


with the front ladies...suzie, aina, n jong


Headband dah disebut tadi RM25, baju orang sponsor RM0, wide shawl black RM15, boots RM60

TOTAL GAYA : RM100

Yeaay..cabaran berjaya diharungi. nanti cari cabaran baru lagi. :D

Selamat!!!

0 comments: