cabaran baju kurung : Kingsley International School Cultural Week (hari ke 4)

10:04 AM Aina Mastura 0 Comments


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Weeee...sudah hari keempat. esok hari kemuncak. hahaa..
tak tahu lagi nak pakai apa ni. 
jealous pula tengok semua dah test baju bagai. kawan siap nak pakai turban lagi. adoyai, aku serban pun tak tersedia lagi ni. :D

baiklah, hari ini punya gaya dimulakan dengan tudung RM5, baju kurung RM100 (kain+upah jahit), and pink flat shoes RM25

TOTAL GAYA : 5+100+25 = RM130

Terima kasih jugalah diucapkan kepada cultural week ni kerana memberi saya idea dan "kebenaran" untuk menulis blog. haha..susah skit nak update blog time kerja. benda2 mcm ni boleh promosi tempat kerja, tak adalah rasa "risau" sangat nak update. tak ada kena "tegur"
 :p

SELAMAT!

0 comments: