Lima Lagu Britney Spears Pilihan Mastikus

5:01 PM Aina Mastura 0 Comments

halooo...

kembali kepada sesi lima pilihan Mastikus. siapa kenal Britney Spears??? haaa..kalau ikutkan zaman sekarang orang kenal dia sbg britney yang dah macam tak bape nak semenggah sangat. kalau zaman dulu, dia lah sweet girl, dialah girl next door, and dialah idola remaja.

kire macam nilah perumpamaannya.

britney yang saya kenal...



britney sekarang...



okie? faham? hehe...apa yang saya suka sebenarnya dengan britney spears ialah lagu lagunya. dan sampai sekarang, walaupun imej dia macam gitu, saya masih lagi enjoy dengar lagu dia. jadi, kali ini saya buat lima lagu britney spears pilihan Mastikus. dan, lima lagu itu adalah...

5. TOXIC



4. IF YOU SEEK AMY



3. OOPS I DID IT AGAIN



2. BORN TO MAKE YOU HAPPY



1. BABY ONE MORE TIME - LEGENDARY okie!!!




0 comments: